МУСАКА

Не люблю долго готовить. Люблю вкусно. Приготовление мусаки займет у вас не более 30-40 минут. Для того, чтоб накормить 2-3 особо голодных или 4-5 в плановом режиме нам понадобится
I do not like to cook long. But I like deliciously dishes. Process of cooking musaka will occupy no more than 30-40 minutes of your time. To feed 2-3 especially hungry persons or 4-5 in the usual mode, it will need to us

картофель - 0,5 кг
a potato  - 0,5 kg ;

любой мясной фарш (можно куриный) - 0, 5 кг;
any forcemeat
(chicken possible too) - 0, 5 kg;

помидоры - 2шт (200-250 гр);
tomatoes - 2  (200-250 gr);

кабачки (или баклажаны, а можно и то и  другое вперемежку) - 1 крупный или 2 мелких (250 гр);                           
zukini (or egg-plants, and it is possible and that et al alternately)- 1 large or 2 shallow (250 gr);

2 луковицы;
2 onion bulbs;

1/2 или 1 пучок петрушки;
1/2 or a 1 bunch of parsley;

 2 яйца;
2 eggs; 

2 ст. ложки сметаны;
2 spoons of sour cream;

 50-100 гр сыра;
50-100 gr of cheese; 

соль, перец, постное масло - чуть-чуть
salt, pepper, sun oil - a little bit

А так же 
And else

разделочная доска, нож, чашка, вилка, лопатка-мешалка, небольшая кастрюля, терка, 2 сковороды , балончик дихлофоса (или мухобойка). kutingbord , knife, cup, fork, shovel, small pan, grater, 2 frying pans, and flybane.

Поехали.
Let's go

Чистим картошку. Ставим вариться. Ставим греться сковородку на маленький огонь, в это время режем лук, как только нарезан - вместе с мясным фаршем отправляем в сковородку, огонь делам посильнее, как схватиться - солим и перчим. Кста, картошку посолить не забыли?



We clean the potato and put it to boiling. We put frying pan on a little fire, cut onion at this time, as soon as cut it - both with a forcemeat put in a frying pan, make a fire to bigger, 1 minute later - to salt and pepper it. By the way, didn't  you forget to
salt a potato ?


Пока эта беда варится-жарится, режем кабачки, чуть соли на сковороду, туда же постного масла и обжариваем, достаточно с одной стороны

During  this foods  is boiling-broils, we will cut zukinies. Than put little bit of salts on a frying pan, then put sunoil there and fry zukini, (enough from one side)

Не забываем мешать фарш! В промежутках времени между перемешиваанием фарша и обжариванием кабачков режем помидоры (кубиками) и зелень
Don't forget to mix the forcemeat! In the intervals  between the mixing forcemeat and frying of zukinies we cut tomatoes (by blocks) and parsley

Фарш позолотился? Помидоры с петрушкой туда! Перемешиваем, протушиваем.

Does  forcemeat look like fried? Tomatoes with parsley to  forcemeat!  We mix it, make a fire slower and closed our frying pan

Опаньки, а наша картошечка уже сварилась. Сливаем воду. Пусть остынет малеха. Смешиваем яйца со сметаной, перчим, солим. Отставляем в сторонку. Смотрим, может уже пора фарш выключить?

Oops, and our potato is welded already. We outpour potato water. Let it short time will cool off. We mix up eggs with sour
cream, pepper, salt. Let it stay aside now. And  look it now:  may be  it is a time to stop to fry forcemeat already?


Картошку режем кружками где-то по 0,7 см

Cut potato with a  circles some  0,7 cm.

Слой выкладываем в сковородку. (В ней мы кабачки обжаривали. Мыть, ясен пень, не будем, так наваристей)

Lay out a layer in a frying pan. (I use frying pan where zukinies fried. Have no doubt to unwash it,  so will be yummy)

Теперь слой фарша с помидорами

Now layer of  forcemeat with tomatoes

Теперь кабачки

Now layer of zukini

Заливаем яично-сметанной болтанкой. Пусть себе пропитывается.

We inundate it with egg-sourcream mixture. Let it impregnated with.

Натираем сыр на крупной терке

We rub cheese on a large cell grater

Посыпаем сверху наше блюдо. Сковороду отправляем в духовку. Вопрос времени - не вопрос. Кто как любит. В принципе все компоненты готовы, так что им только вместе соединиться надо. Можете ждать до золотистой корочки. Вот до такой.

We strew cheese from above our dish. Put frying pan in an oven. A question of time in oven is a not question really. Who how prefers. All of the tools are ready. So it need only to unite it all together. If you want you can wait till cheese melted, or you can wait to the goldish crust. Such as here.

Мусака разрезается, как пирог.  ЕШЬТЕ, НЕ ОБЛЯПАЙТЕСЬ!

Musaka is cut as a pie.  YUMMY! THAT TASTES OUT OF THIS WORLD!

Да, FAQ.

Дихлофос (мухобойка) нужны, чтоб отгонять голодную семью, слетающуюся на запах и кружащуюся около входа в кухню, пока блюдо не готово, а так же для принудительных посудопомывочных работ после поедания вкуснятинки.

And FAQ

Flybane need us to drive away hungry family, which fly on a smell and twirled near  a kitchen door, during our cooking. And for the forced on dishes washing  after eating up of yummy dish too. 





Наш Instagram - @oppps_verrdi для улыбок





Комментарии:



Поиск по сайту
Архивы
© 2017   ОПТИМИСТ   //  Вверх   //